Bozkır Dereiçi Ortaokulu


Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: *Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında evrensel ve çağdaş değerlere sahip bireyler yetiştirmek. *Demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, toplumsal cinsiyet eşitliğini anlamış ulusal kültürü ile zenginleştirdiği evrensel bir bakışa sahip bireyler yetiştirmek. Sosyal sorumluluk bilincine sahip, paylaşımcı, farklılıklara saygılı bireyler kazandırmak. Yaşadığı mekânın ve zamanın farkında, çevre sorunlarına, sahip olduğumuz sınırlı kaynaklara, hayvan haklarına ve doğaya duyarlı bireyler yetiştirmek. Türkçeyi ve ikinci dil olarak İngilizceyi çok iyi bilen ve etkin olarak kullanabilmenin yanında ikinci yabancı dilde ileri seviyeye ulaşmış öğrencileri mezun etmek. Kendini ifade edebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş, özgüvenli ve girişimci bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimize analitik düşünme, eleştirel düşünme, yaratıcı yöntemler geliştirme becerileri kazandırmak. Öğrencilerimize bireysel ve takım içinde çalışma, işbirliği becerileri kazandırmak. Öğrencilerimizde sağlıklı yaşam bilinci geliştirmek. Öğrencilerimizin spor, sanat ve bilime merak duymalarını ve çok yönlü olarak gelişmelerine olanak sağlayacak ortamları sağlarken, sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak. Bilişim çağının gereklerine uygun olarak teknolojik araçları etkin olarak kullanabilen, teknolojik gelişimi merak eden, kodlama mantığı ile tanışmış bilinçli dijital vatandaşlar yetiştirmek. Tüm paydaşlarımız arasında saygı ve güvene dayalı kurmuş olduğumuz okul ortamımızda sahip olduğumuz güçlü çalışma ahlakı ile öğrenme süreçlerini sürekli geliştirmek.

Başarılar: 2012/2013 dönemi 2 öğrenci Bozkır anadolu lisesi 7 öğrenci Bozkır zengibar anadolu lisesini kazandı. Okulumuz öğrencileri monami resim yarışmasından plaket kazandı.2014/2015 Eğitim Öğretim Yılında 2 öğrenci sağlık meslek lisesini,10 anadolu lisesini kazanmıştır.

Saatler: 08:40-15:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: futbol ve voleybol turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: tübitak 4006

Telefon - 05374223935

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://dereiciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DEREİÇİ MAH. DEREİÇİ CAD. NO 46/1 BOZKIR / KONYA

Öğretmen :8
Öğrenci :126
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Dereiçi Mahallesi BOZKIR KONYA 42630

Adres - DEREİÇİ MAH. DEREİÇİ CAD. NO 46/1 BOZKIR / KONYA

Ulaşım Servisle ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 30 km uzaklıkta İl merkezine 119 km uzaklıktadır.